Monapel mosható nagrágpenekák
Nandu hordozók
HUN | ENG


ONLINE VárandósNap - okt. 28. szerda - 30%-os AKCIÓ!


1 nap, 3 bemutató, személyre szabott vásárlási lehetőség a NANDU-val!

Nehezen alszik el? Ölbe kéredzkedik, de a lakás sehogy sem áll? Hogy közlekedtek, utaztok, kirándultok pici babával? Mi lesz a picivel, amíg a kicsivel foglalkozol?

Hordozz Te is! Igen! Ez ma már nem kérdés.

A legtöbb szülőt az a kérdés foglalkoztatja, hogy milyen hordozóeszközt válasszanak. Milyenek vannak? Mi jó a babának? Hogyan kell használni? Mi van akkor ha anya és apa is szeretne hordozni? Több féle eszköz ismerek, de mégis melyik lesz jó nekünk?

ONLINE ESZKÖZBEMUTATÓ ÉS VÁSÁR, A VÁRANDÓS NAPON.
GYERE ÉS VEDD MEG A MEGFELELŐ ESZKÖZT
30% KEDVEZMÉNNYEL!

Csatlakozz! Jelentkezz ITT a VÁRANDÓS NAPRA!

Október 28-án, szerdán 3 alkalommal tartunk hordozóeszköz interaktív bemutatót, ami segít a hordozóeszközöd kiválasztásában. Lehetőség van kérdezni is a bemutatók során, így egyedi, egyéni kérdésekről lesz szó.
  •   8:00 -   9:30 Reggeli ONLINE bemutató - Üzenőfalon kérdezhetsz!

  • 12:00 - 13:30 Déli ONLINE bemutató - Üzenőfalon kérdezhetsz!

  • 17:00 - 18:30 Esti ONLINE bemutató - Üzenőfalon kérdezhetsz!
Ezeken bemutatom és megosztom az eszközökkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat ONLINE, aminek részleteiről a jelentkezés után kapsz tájékoztatást.

Hogyan tudsz 30%-os kedvezménnyel vásárolni és személyes támogatást kapni?

Vegyél részt valamelyik bemutatón, ha még nem tudod melyik eszközt válaszd. Ha már tudod mely eszköz vagy eszközök tetszenek, jelentkezz be hozzánk személyes időpontra. Itt van lehetőséged tanácsadásra és az egyedi 30%-os kedvezménnyel azonnal vásárolni, melyet házhoz is szállíttatunk Neked díjmentesen. A személyes időpontról és vásárlási lehetőségről a jelentkezési űrlap kitöltése után fogunk tájékoztatni.

Október 28-án 9:30-12, 13:30-17 között valamint az utolsó bemutatón résztvevők számára másnap délután van lehetőség személyes időpont foglalására és a kiemelt kedvezmény igénybevételével vásárolni.

EGYÜTT MEGTALÁLJUK A MEGOLDÁST! TÖLTSD VELÜNK HASZNOSAN ÉS JÓKEDVBEN A NAPOT!

© 2000 - 2020 - nandu-wrap.com
Megkötős hordozókendő, Karikás hordozókendő, Rugalmas hordozókendő, Csatos babahordozó, Mei Tai babahordozó, Hordozó tanfolyam