Monapel mosható nagrágpenekák
Nandu hordozók
HUN | ENG

NANDU Online Áruház - Babahordozó és gyerekhordozó a GyártótólVállalkozásunk olyan bababarát termékeket gyárt, amelyek az úgynevezett kötődő nevelés megvalósítását támogatják. A kötődő nevelés (attachment parenting) a modern nevelési módszerek forradalmian új, mégis ősi tradícióra építő fő irányvonala. Magába foglalja a kisbabák optimális testkapcsolat igényének kielégítését, szoptatását, megnyugtatását, hordozókendőben hordozását, valamint a szülők környezettudatos gondolkodását is (pl. mosható pelenka használata).

15 éves múltra tekintünk vissza: foglalkozunk a babahordozás, a hordozókendő népszerűsítésével, annak testi és lelki hatásaival, valamint a környezetbarát pelenkázással és a szoptatással. Megtalálható nálunk a Nandu megkötős hordozókendő, a Nandu karikás hordozókendő, a Nandu Mei Tai hordozó, a Nandu Baby Tai hordozó és a Nandu szoptatós ruházat. A környezetbarát pelenkák közül a kiemelkedő minőségű Monapel mosható pelenka család: pelenka belsők és külsők, leszoktató pelenka, úszópelenka, eldobható pelenkabetét, szoptatási kegészítő és más termékek.

Termékeink megbízhatóságát és kiváló minőségét mindennap sok száz anyuka teszteli, köztük mi is. A folyamatos fejlesztéssel és partnereink aktív együttműködésével termékeink korszerűek és minden igényt kielégítenek.

Az alapanyagok kiválasztásánál nagy gondot fordítunk a magyar termékek felkutatátására és beszerzésére. Magyar szakemberek szaktudását (pl. szövöde, kelmefestő, szabász, varró, arculattervező) felhasználva kerülnek a termékek forgalomba.

Nandu és Monapel termékek vásárlásával magyar munkahelyek létrejöttét és a magyar ipart támogatod.

Gyártó / Központi nagykereskedelem / Online mintabolt:

NaMo Eco Kft.
tel: +36 30 491 7775
web: nandu-wrap.com
mail: KAPCSOLAT (nandu-wrap.com)
online mintabolt: elj.hu/bababolt

Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2023 - nandu-wrap.com
Megkötős hordozókendő, Karikás hordozókendő, Rugalmas hordozókendő, Csatos babahordozó, Mei Tai babahordozó, Hordozó tanfolyam