Monapel mosható nagrágpenekák
Nandu hordozók
HUN | ENG

NANDU Online Áruház - Babahordozó és gyerekhordozó a GyártótólAz ÖKO Mei Tai egy ázsiai eredetű hagyományos hordozó, melyet mára újra felfedeztek és kényelmesebbé tettek. A Mei Tai-t egy párnázott derékpánttal köthetjük magunkra és a kész testrészbe helyezett babát a párnázott vállpántokkal tudjuk a baba méretére igazítva megkötni.

A Mei Tai biztosítja az anatómiailag helyes testtartást, alátámasztja a lábakat, így biztosítva a szükséges terpesztartást, és nem egyenesíti ki a baba gerincét. Viseléskor a baba hozzánk simul, testét mindenhol egyenletesen öleli körül és támasztja a hordozó.

A Mei Tai egy praktikus hordozóeszköz, azoknak, akik szívesen kötnek egy kicsit. Ölelős és nagyon kényelmes akár hosszú távú hordozáshoz vagy túrához.

Méretek: A Bébi Mei Tai hordozóban 1–2 hónapos kortól 1,5 éves korig, míg a Totyogó Mei Tai hordozóban kb. 4–6 hónapos kortól hordozhatjuk a gyermekünket, ameddig a hordozást igényli, akár 3–4 éves korig.

Ajánlott elöl, csípőn és háton való hordozáshoz.

Különleges tulajdonságok: A baba súlyát a hordozó széles pántjai egyenletesen oszlatják el. A hordozó a derékra helyezi a súly egy részét, így nem csak a vállat és a hátat terheli.

Összetétel*: 100% pamut, belső: 100% poliészter, 100% poliuretán

Tisztítás: Mosásához kövesse a bevarrt címkén látható útmutatót. A Mei Tait alacsony hőfokon, kis fordulatszámon centrifugáljuk.

Súlyhatár: 20 kg

* ÖKO minősítésű alapanyag


Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2023 - nandu-wrap.com
Megkötős hordozókendő, Karikás hordozókendő, Rugalmas hordozókendő, Csatos babahordozó, Mei Tai babahordozó, Hordozó tanfolyam