Monapel mosható nagrágpenekák
Nandu hordozók
HUN | ENG

Manókboltja.hu webáruház a Gyerekekért

Bébi és Totyogó Mei Tai babahordozók

Az ÖKO Mei Tai egy ázsiai eredetű hagyományos hordozó, melyet mára újra felfedeztek és kényelmesebbé tettek. A Mei Tai-t egy párnázott derékpánttal köthetjük magunkra és a kész testrészbe helyezett babát a párnázott vállpántokkal tudjuk a baba méretére igazítva megkötni.

A Mei Tai biztosítja az anatómiailag helyes testtartást, alátámasztja a lábakat, így biztosítva a szükséges terpesztartást, és nem egyenesíti ki a baba gerincét. Viseléskor a baba hozzánk simul, testét mindenhol egyenletesen öleli körül és támasztja a hordozó.

A Mei Tai egy praktikus hordozóeszköz, azoknak, akik szívesen kötnek egy kicsit. Ölelős és nagyon kényelmes akár hosszú távú hordozáshoz vagy túrához.

Méretek: A Bébi Mei Tai hordozóban 1–2 hónapos kortól 1,5 éves korig, míg a Totyogó Mei Tai hordozóban kb. 4–6 hónapos kortól hordozhatjuk a gyermekünket, ameddig a hordozást igényli, akár 3–4 éves korig.

Ajánlott elöl, csípőn és háton való hordozáshoz.

Különleges tulajdonságok: A baba súlyát a hordozó széles pántjai egyenletesen oszlatják el. A hordozó a derékra helyezi a súly egy részét, így nem csak a vállat és a hátat terheli.

Összetétel*: 100% pamut, belső: 100% poliészter, 100% poliuretán

Tisztítás: Mosásához kövesse a bevarrt címkén látható útmutatót. A Mei Tait alacsony hőfokon, kis fordulatszámon centrifugáljuk.

Súlyhatár: 20 kg

* ÖKO minősítésű alapanyag

Bébi és Totyogó Mei Tai babahordozók

Bébi és Totyogó Mei Tai babahordozók

Bébi és Totyogó Mei Tai babahordozók

Bébi és Totyogó Mei Tai babahordozók


Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2021 - nandu-wrap.com
Megkötős hordozókendő, Karikás hordozókendő, Rugalmas hordozókendő, Csatos babahordozó, Mei Tai babahordozó, Hordozó tanfolyam