Monapel mosható nagrágpenekák
Nandu hordozók
HUN | ENG

NANDU Online Áruház - Babahordozó és gyerekhordozó a Gyártótól

Hordozó kiegészítő

ÚJ - Babahordozó esővédő takaró 4 évszakos

A 4 évszakos hordozós babatakaró egy esővédő, vízlepergető anyagból és egy belső puha, meleg bolyhosodásmentes polár takaróból áll. A hordozó babatakaró vízlepergető részét és a takaró részét patentokkal erősítettük egymáshoz, így egy nyári zivatar vagy egy tavaszi eső sem akadály a hordozásban. A polár takarót használhatjuk külön is, amikor takarni kell babánkat. A baba fejét egy csukja védi az időjárás viszontagságai elől, ami lepantentolható és szorosra behúzható. A babatakarón elöl egy zseb található, ami kézmelegítőként vagy kisebb tárolóként funkcionálhat. Ajánljuk Nandu babahordozók és más hordozóeszközök kiegészítőjeként a babák és szüleik örömére.

Összetétel:
100% poliészter színes, vízlepergető anyag és 100% poliészter hálós bélés, valamint 100 % mikropolieszter. Ökotex standard 100-as tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokat használunk a termék készítésekor.

Mosási útmutató:
Mosógépben 30 fokon javasolt mosni. Mosásnál nem szabad klór tartalmú mosószert, vagy fehérítőt használni. Vasalni és szárítógépben szárítani tilos!

Színek:
Barna, kék és mályva színekben kapható.

Hordozós karika karikás kendőhöz

Eloxált alumínium karika, a biztonságos karikás hordozás kiegészítője (8,9 cm kölső átmérő, 6 mm vastag).
Hordozó kiegészítő

Hordozó kiegészítő

Hordozó kiegészítő

Hordozó kiegészítő


Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2023 - nandu-wrap.com
Megkötős hordozókendő, Karikás hordozókendő, Rugalmas hordozókendő, Csatos babahordozó, Mei Tai babahordozó, Hordozó tanfolyam