Monapel mosható nagrágpenekák
Nandu hordozók
HUN | ENG


Manókboltja.hu webáruház a Gyerekekért

Hordozós tanfolyamok, események, programok

A hordozókendő az egyetlen modern hordozó eszköz, amely évezredek gyakorlata során bizonyította sokoldalú használhatóságát. Praktikus és gazdaságos, mivel újszülött kortól használható és mindaddig hasznos segítség, amíg a gyermek ölbe kéredzkedik. A helyes hordozókendő használattal mindenki igénye szerint hordozhatja babáját. A tanfolyamon biztonságos körülmények között tanulhatod meg, hogyan hordozhatod babádat. Tapasztalt tanfolyamvezetőink pedig szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre és támogatnak abban, amiben szükségét érzed. Nanduzz Te is velünk (a Hordozó tanfolyamokon és a Hordozókendő tanfolyamokon is)!

HORDOZÓS TANFOLYAM, ESEMÉNY, PROGRAM:

ONLINE INGYENES babahordozási konzultáció APUKÁK-nak is!

Gyakorlatorientált konzultáció tanfolyami keretben. A fő fókusz a megfelelő hordozóeszköz kiválasztásán van, hogy a résztvevők megtalálhassák a számukra megfelelő hordozóeszközt és fontos információkat tudhassanak meg a kiválasztott eszköz használatáról.

Limitált a létszám, ezért jelentkezz időben!

A résztvevők NANDU-MANGO-MONAPEL KEDVEZMÉNYKUPONT kapnak ajándékba, amit beválthatnak a MINI-MANO.HU WEBÁRUHÁZBAN-ban.

JELENTKEZÉS MÓDJA: email, név és mobiltelefon megadásával (Csak ezen információk birtokában tudjuk véglegesíteni jelentkezését!).

A konzultáción való részvételhez jelentkezés szükséges, ITT: Jelentkezés Babahordozási konzultációra. (A létszámkorlát miatt a bejelentkezés időben javasolt.)

INGYENES!

Nézd meg a videóninkat a babahordozásról:
IDŐPONT - HELYSZÍN:

Szervezés alatt! (Kérlek érdeklődjetek a Mini-Manó-nál: https://www.minimano.hu/kapcsolat.html)

********

Ingyenes ONLINE Babahordozási Workshop

Szeretnél gyakorlati információval, hasznos tudással gyarapodni a baba gondozásáról, a babahordozásról? Csatlakozz online és kérdezz szakértőnktől, hogy első kézből tudhass meg többet!

Néhány téma a tanfolyamról:
- A testközelség fontossága
- Mit is jelent a baba mama összehangolódás?
- Baba - Anya - Apa egysége
- Hogyan hordozzunk helyesen?
- Milyen hordozóeszközök léteznek?
- Hogyan válasszunk hordozóeszközt?

Ez az alkalom lehetőséget ad ezen kérdések megválaszolására és felteheted a kérdéseidet, megvitathatjuk a kétségeidet a hordozásról. Segítünk a számotokra megfelelő hordozóeszköz megtalálásában.

Időtartama: 1 óra

A résztvevők NANDU-MANGO KEDVEZMÉNYKUPONT kapnak ajándékba, amit beválthatnak a BABASZAFARI WEBÁRUHÁZ-ban.

A tanfolyamon való részvételhez jelentkezés szükséges, ITT: Jelentkezés Babahordozási Workshopra. (A létszámkorlát miatt a bejelentkezés időben javasolt.)

JELENTKEZÉS UTÁN az online részvétel eléréséről tájékoztatót küldünk a megadott mail címre.

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk: ITT!

IDŐPONT - HELYSZÍN:

Szervezés alatt! (Kérlek érdeklődjetek a BabaSzafari-nál: https://babaszafari.hu/shop_contact.php)Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2020 - nandu-wrap.com
Megkötős hordozókendő, Karikás hordozókendő, Rugalmas hordozókendő, Csatos babahordozó, Mei Tai babahordozó, Hordozó tanfolyam