Monapel mosható nagrágpenekák
Nandu hordozók
HUN | ENG

NANDU Online Áruház - Babahordozó és gyerekhordozó a Gyártótól

Hordozós tanfolyamok, események, programok

A hordozókendő az egyetlen modern hordozó eszköz, amely évezredek gyakorlata során bizonyította sokoldalú használhatóságát. Praktikus és gazdaságos, mivel újszülött kortól használható és mindaddig hasznos segítség, amíg a gyermek ölbe kéredzkedik. A helyes hordozókendő használattal mindenki igénye szerint hordozhatja babáját. A tanfolyamon biztonságos körülmények között tanulhatod meg, hogyan hordozhatod babádat. Tapasztalt tanfolyamvezetőink pedig szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre és támogatnak abban, amiben szükségét érzed. Nanduzz Te is velünk (a Hordozó tanfolyamokon és a Hordozókendő tanfolyamokon is)!

HORDOZÓS TANFOLYAM, ESEMÉNY, PROGRAM:

Nandu, ManGo és Monapel a BabaMama Expo 2023: Babahordozók és Mosható pelenkák testközelben

A baba elemi igénye, hogy folyamatosan szeretetteljes testközelben legyen, ezt a közelséget támogatják a Nandu babahordozók és a Monapel mosható pelenkák.

Nézd meg a videónkat a babahordozásról!

Szeretettel várunk Titeket a BabaMama Expo-n 2023-ban, november 24-26., ahol felpróbálhatjátok és kiválaszthatjátok a számotokra szimpatikus hordozót és megfoghatjátok milyen egy modern, formatervezett magyar mosható pelenka. A választásához szakmai segítséget adunk és értő odafigyelést, széles kínálatot a termékfajtákból, színekből és mintákból.

Minden vásárláshoz AJÁNDÉKOT adunk és KEDVEZMÉNYEKET!
Figyeljétek minden nap a fődíj sorsolást, mert nyerhetsz egy értékes Nandu, ManGo és Monapel csomagot!

A rendezvény ideje alatt ÓRIÁSI kedvezménnyel vásárolhatod meg a ManGo EasyGo csípőhordozót, Nandu ÖKO babahordozókat és a Monapel ÖKO mosható pelenkákat és kiegészítő termékeinket. Gyeretek minél többen és adjátok tovább másoknak is!

Vár november 24-26. napokon a legnagyobb hazai baba-mama esemény a Budapest Sportarénában. Akár kismama, akár kisbabás szülő vagy, a BabaMama Expo neked szól! Rengeteg hasznos információt, ingyenes tanácsadást, nélkülözhetetlen baba- és kismama terméket és szórakoztató programot találhatsz a rendezvényen, mindezt kulturált és igényes környezetben. Csatlakozz Te is a BabaMama Expo eseményéhez.

Baba Mama Expo 2023

Minden nap Nandu, ManGo, Monapel nyeremények a nagyszínpadnál!


Felnőtt jegy: 3 500 Ft
Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 2 000 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + max. 3 gyerek): 8 000 Ft
A belépés 12 éves korig ingyenes!

Időpont: 2023. november 24-26 .
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva: minden nap 10 - 18 óráig

********

ONLINE Ingyenes Nandu Babahordozási Alaptanfolyam AJÁNDÉKKAL

Mit tudunk a hordozásról? Mit ad a babának, anyának, családnak? Mikortól meddig és mennyit hordozzunk? Hogyan hordozzunk? Milyen hordozóeszközök vannak?

A résztvevők NANDU-MANGO-MONAPEL KEDVEZMÉNYKUPONT kapnak ajándékba, amit beválthatnak a MINI-MANO.HU WEBÁRUHÁZBAN-ban.

JELENTKEZÉS MÓDJA: email, név és mobiltelefon megadásával (Csak ezen információk birtokában tudjuk véglegesíteni jelentkezését!).

A tanfolyamon való részvételhez jelentkezés szükséges, ITT: Jelentkezés Babahordozási Alaptanfolyamra. (A létszámkorlát miatt a bejelentkezés időben javasolt.)

Időtartama: 1 óra

INGYENES!

Nézd meg a videóninkat a babahordozásról:
IDŐPONT - HELYSZÍN:

Jelenlegi időpont:
https://www.minimano.hu/hirek/rendezvenyek

Szervezés alatt! (Kérlek érdeklődjetek a Mini-Manó-nál: https://www.minimano.hu/kapcsolat.html)

********

ONLINE Babahordozási Konzultáció

Szeretnél gyakorlati információval, hasznos tudással gyarapodni a baba gondozásáról, a babahordozásról? Csatlakozz online és kérdezz szakértőnktől, hogy első kézből tudhass meg többet!

Érdekel a hordozás? Szeretnéd tudni miben segít? Hogyan kezdj bele? Milyen hordozót válassz? Felteheted a kérdéseidet és meghallgathatod az összes hasznos hordozással kapcsolatos választ élőben, online a Nandu szakértőjével.

Ez az alkalom lehetőséget ad ezen kérdések megválaszolására és felteheted a kérdéseidet, megvitathatjuk a kétségeidet a hordozásról. Segítünk a számotokra megfelelő hordozóeszköz megtalálásában.

Időtartama: 1 óra

A résztvevők NANDU-MANGO KEDVEZMÉNYKUPONT kapnak ajándékba, amit beválthatnak a BABASZAFARI WEBÁRUHÁZ-ban.

A konzultáción való részvételhez jelentkezés szükséges, ITT: Jelentkezés Babahordozási Konzultációra. (A létszámkorlát miatt a bejelentkezés időben javasolt.)

JELENTKEZÉS UTÁN az online részvétel eléréséről tájékoztatót küldünk a megadott mail címre.

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk: ITT!

IDŐPONT - HELYSZÍN:

Jelenlegi időpont:
https://babaszafari.hu/babahordozasi_konzultacio

Szervezés alatt! (Kérlek érdeklődjetek a BabaSzafari-nál: https://babaszafari.hu/shop_contact.php)Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2023 - nandu-wrap.com
Megkötős hordozókendő, Karikás hordozókendő, Rugalmas hordozókendő, Csatos babahordozó, Mei Tai babahordozó, Hordozó tanfolyam