Monapel mosható nagrágpenekák
Nandu hordozók
HUN | ENG

Manókboltja.hu webáruház a Gyerekekért

Hordozós tanfolyamok, programok

A hordozókendő az egyetlen modern hordozó eszköz, amely évezredek gyakorlata során bizonyította sokoldalú használhatóságát. Praktikus és gazdaságos, mivel újszülött kortól használható és mindaddig hasznos segítség, amíg a gyermek ölbe kéredzkedik. A helyes hordozókendő használattal mindenki igénye szerint hordozhatja babáját. A tanfolyamon biztonságos körülmények között tanulhatod meg, hogyan hordozhatod babádat. Tapasztalt tanfolyamvezetőink pedig szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre és támogatnak abban, amiben szükségét érzed. Nanduzz Te is velünk (a Hordozó tanfolyamokon és a Hordozókendő tanfolyamokon is)!

HORDOZÓ TANFOLYAM, PROGRAM:

Nandu ÖKO Monapel a BabaMama Expo-n: Babahordozók és Mosható pelenkák testközelben

A baba elemi igénye, hogy folyamatosan szeretetteljes testközelben legyen, ezt a közelséget támogatják a Nandu babahordozók és a Monapel mosható pelenkák.

Nézd meg a videónkat a babahordozásról!

Szeretettel várunk Titeket a BabaMama Expo-n, november 20-21-22-én, ahol felpróbálhatjátok és kiválaszthatjátok a számotokra szimpatikus hordozót és megfoghatjátok milyen egy modern, formatervezett magyar mosható pelenka. A választásához szakmai segítséget adunk és értő odafigyelést, széles kínálatot a termékfajtákból, színekből és mintákból.

Minden vásárláshoz AJÁNDÉKOT adunk és KEDVEZMÉNYEKET!
Figyeljétek minden nap a fődíj sorsolást, mert nyerhetsz egy értékes Nandu ÖKO Monapel csomagot!

A rendezvény ideje alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a ManGo EasyGo csípőhordozót, Nandu ÖKO babahordozókat és a Monapel ÖKO mosható pelenkákat és kiegészítő termékeinket. Gyeretek minél többen és adjátok tovább másoknak is!

Tizennegyedik alkalommal vár november 20-22. között a legnagyobb hazai baba-mama esemény a Budapest Sportarénában. Akár kismama, akár kisbabás szülő vagy, a BabaMama Expo neked szól! Rengeteg hasznos információt, ingyenes tanácsadást, nélkülözhetetlen baba- és kismama terméket és szórakoztató programot találhatsz a rendezvényen, mindezt kulturált és igényes környezetben. Csatlakozz Te is a BabaMama Expo eseményéhez.

Baba Mama Expo 2020

Minden nap Nandu ÖKO Monapel nyeremények a nagyszínpadnál!


Felnőtt jegy: 2 500 Ft
Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 2 000 Ft
Családi jegy (max. 2 felnőtt + 3 gyerek): 6 500 Ft
A belépés 12 éves korig ingyenes!

Időpont: 2020. november 20-21-22.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva: minden nap 10 - 18 óráig

********

NANDU ÖKO MONAPEL a Babakunyhó Várandós Napon

ManGo EasyGo csípőhordozó, Nandu ÖKO hordozók és Monapel BIO mosható pelenkák a Várandós napon. Tudtok próbálni és 20% KEDVEZMÉNNYEL tudtok vásárolni. Ragadd meg az alkalmat!

Az évente többször megrendezésre kerülő Babakunyhó Várandós napon találkozhatsz velünk és a Nandu babahordozókkal és a Monapel mosható pelenkákkal. A Várandós nap alatt van lehetőség próbára, tanácsadásra és kedvezményes vásárlásra. Várunk szeretettel Titeket itt is!

https://www.varandosnap.hu

IDŐPONT - HELYSZÍN:

2020. október 10. szombat 8:00-15:00 óra - Budapest, Sugár Mozi

********

Ingyenes ONLINE Nandu Babahordozási Alaptanfolyam AJÁNDÉKKAL

Mit tudunk a hordozásról? Mit ad a babának, anyának, családnak? Mikortól meddig és mennyit hordozzunk? Hogyan hordozzunk? Milyen hordozóeszközök vannak?

Az alaptanfolyam során láthatod, hogyan és milyen eszközökben lehet hordozni. Megtudhatod, hogy melyik eszköz kinek, mikor és hogyan ajánlott.

Időtartama: 1 óra

A résztvevők NANDU KEDVEZMÉNYKUPONT kapnak ajándékba, amit beválthatnak a MINI-MANÓ WEBÁRUHÁZ-ban.

JELENTKEZÉS MÓDJA: email, név és mobiltelefon megadásával (Csak ezen információk birtokában tudjuk véglegesíteni jelentkezését!).

A tanfolyamon való részvételhez jelentkezés szükséges, ITT: Jelentkezés Hordozó tanfolyamra. (A létszámkorlát miatt a bejelentkezés időben javasolt.)

JELENTKEZÉS után az online részvétel eléréséről tájékoztatót küldünk a megadott mailcímre.

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk: ITT!

IDŐPONT - HELYSZÍN:

2020. szeptember 24. Csütörtök 16:30-17:30 óra - ONLINE

Amíg kikerül egy újabb időpont addig is javaslom nézzétek meg: https://www.youtube.com/watch?v=yKhO44P5lZg

********

Előlhordozós-tanfolyam Nanduval (kendővel, Mei Tai-jal, Csatos hordozóval), AJÁNDÉKKAL

Elsajátítasz és begyakorolsz elölhordozós kötést egy fajta eszközzel; szövött kendővel, vagy karikás kendővel, vagy rugalmas kendővel, vagy Mei Tai hordozóval, vagy Csatos hordozóval, amelyet egyedül, biztonsággal meg tudsz kötni. Megismered az egészséges, biztonságos hordozás szempontjait, mindkettőtök kényelmére és örömére. Választ kaphatsz a hordozás gyakorlati kérdéseire.

Ajánlott várandós kismamáknak, illetve újszülött kortól kb. 4 hónapos korig (a baba 5-7 kilós koráig) vagy amíg kényelmes.

Ha van saját hordozóeszközöd és szeretnéd használni a tanfolyamon, hozd magaddal bátran!

Részvételi díj: 7 000 Ft/fő, családon belül a második résztvevőnek 4 000 Ft.

Időtartama: 1 óra 20 perc. Ajánlott előtte az ingyenes Babahordozási Alaptanfolyam elvégzése, amely a hordozás elméleti alapjait adja át Neked.

A résztvevők NANDU KEDVEZMÉNYKUPONT kapnak ajándékba!

A helyszínen lehetőség van pelenkázásra és szoptatásra. A családtagokat is szeretettel várjuk.

JELENTKEZÉS MÓDJA: email, név és mobiltelefon megadásával (Csak ezen információk birtokában tudjuk véglegesíteni jelentkezését!).

A tanfolyamon való részvételhez jelentkezés szükséges, ITT: Jelentkezés Hordozó tanfolyamra. (A létszámkorlát miatt a bejelentkezés időben javasolt.)

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk: ITT!

IDŐPONT - HELYSZÍN:

------- Átmenetileg szünetel! -------

********

Ingyenes ONLINE Babahordozási Workshop AJÁNDÉKKAL

Szeretnél gyakorlati információval, hasznos tudással gyarapodni a baba gondozásáról, a babahordozásról? Csatlakozz online és kérdezz szakértőnktől, hogy első kézből tudhass meg többet!

Néhány téma a tanfolyamról:
- A testközelség fontossága
- Mit is jelent a baba mama összehangolódás?
- Baba - Anya - Apa egysége
- Hogyan hordozzunk helyesen?
- Milyen hordozóeszközök léteznek?
- Hogyan válasszunk hordozóeszközt?

Ez az alkalom lehetőséget ad ezen kérdések megválaszolására és felteheted a kérdéseidet, megvitathatjuk a kétségeidet a hordozásról. Segítünk a számotokra megfelelő hordozóeszköz megtalálásában.

Időtartama: 1 óra

A résztvevők NANDU-MANGO KEDVEZMÉNYKUPONT kapnak ajándékba, amit beválthatnak a BABASZAFARI WEBÁRUHÁZ-ban.

A tanfolyamon való részvételhez jelentkezés szükséges, ITT: Jelentkezés Babahordozási Workshopra. (A létszámkorlát miatt a bejelentkezés időben javasolt.)

JELENTKEZÉS UTÁN az online részvétel eléréséről tájékoztatót küldünk a megadott mailcímre.

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk: ITT!

IDŐPONT - HELYSZÍN:

Szervezés alatt!


Hordozós tanfolyamok, programok


Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2020 - nandu-wrap.com
Megkötős hordozókendő, Karikás hordozókendő, Rugalmas hordozókendő, Csatos babahordozó, Mei Tai babahordozó, Hordozó tanfolyam